Elke vrijdagavond:

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

Met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!

1 Aperitiefhapjes

2 Voorgerechten

3 Hoofdgerechten

Vlees

4 Kindergerechten

5 Dessert

Suggesties

Menu van de chef.

Hapje van het huis.

Voorgerecht.

Gebakken sint-jacobsnootjes,

Blanke botersaus,pompoen,beukenzwam.

Hoofdgerecht.

Ossenhaas Belgisch witblauw,

bordelaisesaus,warme groenten,

verse frietjes.

Dessert.

Huisgemaakte chocolade moelleux,roomijs

Of

Irish coffee.

Prijs 59 € per persoon.

Aperitief en drank niet inbegrepen.

Menu per tafel aub.

 

Elke vrijdag avond.

 

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

cote a l’os met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

peper,bearnaise of champignonsaus.

scampi’s met lookboter,sla en verse frietjes.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!