Elke vrijdagavond:

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)
Met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

€ 32 Per persoon

Reserveren is aangeraden!

1 Aperitiefhapjes

2 Voorgerechten

3 Hoofdgerechten

Vlees

4 Kindergerechten

5 Dessert

Suggesties

Menu van de chef.

Voorgerecht.

Vissoep met garnituur.

Of.

Gegrilde gamba’s,kruidenboter.

Of.

Rund carpaccio,Olijven,ruccola,parmezaan.

Hoofdgerecht.

Gebakken kabeljauwhaasje,

Preistoemp,wittewijnsaus.

Of.

Filet-pur bordelaisesaus,

 Verse frietjes,groenten volgens marktaanbod

Of.

Gebakken zeeduivel,witloof,kasteel aardappelen,

Wittewijnsaus.

Dessert.

Huisgemaakte chocolade mousse.

Of.

Huisgemaakte chocolade moelleux met roomijs.

Of

Irish coffee.

Prijs 55 € per persoon.

Aperitief en drank niet inbegrepen.

Menu per tafel aub!