Elke vrijdagavond:

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

Met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!

1 Aperitiefhapjes

2 Voorgerechten

3 Hoofdgerechten

Vlees

4 Kindergerechten

5 Dessert

Suggesties

Menu van de chef.

Voorgerechten.

Scampi’s in kruidenboter.

Of.

Rund carpaccio,rucolla,olijven,parmezaan.

Hoofdgerechten.

Gegrilde kalfs dunne lende.

Ratatouille,verse frietjes.

Of.

Gebakken sliptong,2 stuks.

sla en verse frietjes.

Dessert.

Yoghurt roomijs rode vruchten slagroom,gebrande amandel.

Of.

Huisgemaakte appeltaart met amandel en roomijs.

Of

Irish coffee.

Prijs 55 € per persoon.

Aperitief en drank niet inbegrepen.

Menu per tafel aub.

 

Elke vrijdag avond.

 

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

cote a l’os met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

peper,bearnaise of champignonsaus.

scampi’s met lookboter,sla en verse frietjes.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!