Elke vrijdagavond:

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

Met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!

1 Aperitiefhapjes

2 Voorgerechten

3 Hoofdgerechten

Vlees

4 Kindergerechten

5 Dessert

Suggesties

Menu van de chef.

Voorgerechten.

Gebakken sint-jacobsnootjes,bloemkool,blanke botersaus,pesto.

Of.

Rund carpaccio klassiek gebracht.

Of

Geitenkaasje met spek,vinaigrette van framboos,rucola.

Hoofdgerechten.

Gebakken eendenborst met appelsiensaus en gebakken aardappelen.

Of.

Gebakken kabeljauwhaasje,duchesse aardappelen,kokkels,wittewijnsaus.                

Of.

Gegrilde dunne lende Angus ras,warme groenten,bearnaise,verse frietjes.                               

Desserten.

Huisgemaakte chocolade moelleux,roomijs.

Of.

Dame blanche met slagroom.

Of

Irish coffee.

Prijs 55 € per persoon.

Aperitief en drank niet inbegrepen.

Menu per tafel aub.