Elke vrijdagavond:

Scampi’s & cote a l’os à volonté (op Green egg)

Met verse frietjes, sla en saus naar keuze.

€ 34 Per persoon

Reserveren is aangeraden!

1 Aperitiefhapjes

2 Voorgerechten

3 Hoofdgerechten

Vlees

4 Kindergerechten

5 Dessert

Suggesties

Menu van de chef.

Voorgerechten.

                                                                                                Gebakken sint-jacobsnootjes,prei,currysaus.                                                                                                   .

Of.

Huisgerookte zalm,appel,komkommer,ui.

Hoofdgerechten.

Stoofpotje van lam met wieze bier,rösti aardappelen

Of.

Zeebaarsfilet,fijne groentjes,tomatensaus,verse frietjes.  

Desserten.

Huisgemaakte chocolade moelleux,roomijs.

Of.

Sabayon met aardbeien en sorbet van aardbeien.

Of

Irish coffee.

Prijs 55 € per persoon.

Aperitief en drank niet inbegrepen.

Menu per tafel aub.